Laster...

Tjenester - Prosjektering - Kontroll - Installasjon

Prosjektering

Vi leverer prosjektering av alle typer sprinkleranlegg og er godkjent av DIBK for prosjektering av slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 3. Vi har person og foretaks sertifisering fra FG (Forsikringsselskapenes godkjenningsnemd), hvor vi resertifiseres hvert 5 år.

Vi tilbyr også konsultasjon til forprosjektering, ombygginger og er godkjent som ansvarlig søker for tiltak i tiltaksklasse 1. 

Vi leverer både 3D og 2D prosjektering, og har erfaring med BIM prosjekter.

Trenger du hjelp til prosjektering av sprinkleranlegg i planlagt bygg, eller konsultasjon i forprosjekteringsfasen? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Bygger du om? Ved ombygginger må også gjerne sprinkleranlegg justeres. Kontakt oss for konsultasjon før ombyggingen starter, så finner vi best mulig løsning.

Er du usikker på om bygget som skal oppføres behøver sprinkleranlegg? Vi kan gi råd og veiledning

Kontroll

Vi er FG godkjent for kontroll, og kan utføre 1.gangs kontroll, rutinekontroll og 3.parts/uavhengig kontroll. Kontrollene utføres i henhold til FG sine rapporteringssystemer og deres veiledninger for kontroll. Rapportene registreres i ESS databasen, som er et nasjonalt register. Forsikringsselskap og brannvesen har tilgang til dette registeret.

Eier du en bygning med sprinkleranlegg?  Ta kontakt for et tilbud på årlig rutine kontroll eller 1.gangs kontroll om det ikke har vært uført kontroll tidligere. 

Har du en bygning under oppføring med sprinkleranlegg? Vi kan utføre 3.parts/uavhengig kontroll av både prosjektering og utførelse.
Utstyr/installasjon

Vi leverer sprinklerutstyr som er godkjent av FG (Forsikringsselskapenes godkjenningsnemd). Utstyret kan leveres direkte til byggeplass eller deres lager. Spør oss om pris.

Installasjon gjøres i samarbeid med firma som er FG godkjent for utførelse av sprinkleranlegg. Vi utarbeider komplett tilbud på prosjektering, installasjon og sluttkontroll på forespørsel.